Jos Teunis voor vrouwen

Over mijzelf

Twintig jaar heb ik een eigen praktijk gehad als Menopauze verpleegkundige, seksuologisch hulpverlener en orthomoleculair therapeut en werkte ik als gespecialiseerd verpleegkundige vele jaren in de menopauze teams van het OLVG West en het Boven IJ Ziekenhuis in Amsterdam. Met heel veel plezier heb ik meer dan 10.000 vrouwen begeleid in de levensfase overgang.

Het is nu tijd voor een andere fase in mijn leven, mijn website blijft beschikbaar voor de vrouw die naar informatie zoekt of het fijn vindt ervaringsverhalen van anderen te lezen.

In 2022 ben ik nog wel beschikbaar voor de vrouw die eerder met mij een afspraak heeft gehad, zij kan zich melden via het contactformulier.

 

 

 

Ik werkte mee aan artikelen voor Opzij, Red, Midi, Linda, Parool, de Volkskrant en schreef verschillende nieuwsbrieven voor vakbladen. Lees meer over mij in de media.

Ik heb met veel plezier informatie en advies gegeven aan Yvonne van den Hurk, regisseur, acteur en auteur van theater voorstelling 'Hormonologen' en het gelijknamige boek.

Van 2013 tot voorjaar 2016 schreef ik samen met José Rozenbroek, journalist, een no-nonsense handboek over “De overgang”.